A Travellerspoint blog

Nog maar 3 nachtjes

all seasons in one day 17 °C

Deze week stond in het teken van de laatste voorbereidingen. Gelukkig hadden we daar veel tijd voor. We dachten vorige week al klaar te zijn, toch zijn we er deze week nog best druk mee.

Naast nog wat etentjes, bezoekjes e.d. wilden we het huis toch wel enigszins schoon achterlaten. Ook de tuin moest vast winterklaar gemaakt worden. En nog even naar de apotheek; we hebben dan wel heel veel prikken gehad, die helpen toch niet tegen diarree, hoofdpijn, etc. En ja, een extra trui was ook nog wel handig. Het kan immers 's nachts wel -20 graden worden. Dus toch nog maar even naar Hilversum, konden we ook meteen nog even naar de drogist en slotjes voor de tassen kopen. Nu worden de tassen dusdanig afgesloten dat er niemand meer 'iets' in onze tassen kan stoppen. Verder was Richard nog druk met de administratie, want ook dat moet gewoon doorlopen. Gelukkig is het bij zijn moeder in goede handen. Maar het vergt toch ook nog wat tijd om alles uit te leggen en netjes geordend, voorzien van instructies, aan te leveren.

Vanaf vanmiddag hebben we geen auto meer; één is verkocht, de andere staat in de winterstalling in Gieten. De auto hebben we de komende dagen ook echt niet meer nodig. We hoeven nu alleen nog maar in te pakken ....

Posted by anje 05:49 Archived in Netherlands Tagged preparation

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Login